B&B

Bed and Breakfast

Wilt u graag een nachtje genieten van uw eigen plekje met de gemakken van een opgemaakt bed en een heerlijk ontbijt? Wellicht is dan bed en breakfast iets voor u! Wij bieden deze service aan in de Schaapskooi en in Weidezicht. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen te komen. Overnachten met ontbijt voor meer dan 2 personen is ook mogelijk.

Neem voor beschikbaarheid en de mogelijkheden contact met ons op. Meer informatie over de huisjes? Bekijk dan de pagina’s de Schaapskooi en Weidezicht.

Het ontbijt

Zowel de Schaapskooi als Weidezicht zijn volledig ingerichte vakantiehuisjes, dus maken we met het ontbijt gebruik van het servies van het huisje zelf. Samen spreken we een tijd af, waarna er een mand gebracht wordt met een divers aan ontbijt-producten. De ontbijtmand is elke dag een klein beetje anders, zo blijft het een verassing wanneer u de mand uitpakt. Zijn er speciale dieetwensen, zoals vegetarisch ontbijt of allergieën, dan kunt u dat aangeven bij de reservering.

Verder aanwezig

Kiest u voor B&B dan zorgen we voor voldoende handdoeken in het huisje, een setje keukentextiel (theedoek, handdoeken en vaatdoek) en toiletartikelen. Tevens zijn er ingrediënten aanwezig voor een kopje koffie.